Blog

Ásványokról másképpen

Ásványokról másképpen

Türkiz – Ragyogás Ezzel a kővel nem lehetsz hétköznapi, a feltűnni vágyás a lételeme. Messziről felhívja magára a figyelmet szépségével, élénk színével. Repülni támad kedvem, szárnyalni a felhők között, az óceán felett, mint Jonathan a sirály. Gyönyörködöm az óceánban tükröződő kék ég látványában. Elhiszem, hogy hihetetlen magasságokba juthatok és ha 1000-rel zuhanok, akkor is újra… Bővebben

Ásványok horoszkóp szerint

Ásványok horoszkóp szerint

Horoszkóp szerinti kövek Minden jegy szülöttének megvan a maga születési köve. Ezek  többfélék lehetnek, ugyanakkor egy fajta kő több csillagjegy mellé lehet  rendelve. A születési időnknek megfelelő követ jó érzés viselni, érezzük lelkünkre és ezáltal fizikai testünkre tett jótékony hatását. Az alábbi felsorolással segítek kiválasztani a hozzád illőt!

Csakrák

Csakrák

A keleti misztikus hagyományok szerint minden embernek 7 fő csakrája van, vagyis energiaközpontja, amelyek kerekekhez hasonlóan forognak ( szanszkrit nevük is erre utal). A csakráinkon keresztül élet energiát veszünk fel a külvilágból és eljuttatjuk a fizikai testhez. Ugyanakkor a felgyülemlett negatív energiákat rajtuk keresztül adjuk le.