Aventurin-ametiszt karkötő

Aventurin-ametiszt karkötő

4.200 Ft

Összehasonlítás

Termékleírás

Ametiszt – A szellem köve.

Ő a titokzatos, a mesés, a misztikus kifejezője. Gyermekkorom meséiben szereplő mágusok köpönyegei jutnak eszembe róla. A titkok tudói és őrzői. Nekik elhittem, hogy van  „az”-on túli, ami nem látható, nem tapintható. Érezni véltem, ha csendben maradok és nagyon figyelek (ma már tudom befelé), megsejtek valamit erről a sejtelmes világról. Ezt idézi fel bennem ez a kő. Viselve magam is megmerülök a mesék birodalmában. Elrepülök sárkányok földjére, törpék és óriások országába, manók és tündérek erdeibe. Ha ennek a kőnek a titokzatossága megérint, többet nem ereszt, mindig az egyik kedvenc lesz. A hetedik csakra köve.

A hetedik a koronacsakra. Színe az ibolya, a fehér és az arany.

A megvilágosodás székhelye. Az abszolút szabadság tudatát jelképezi. A koronacsakra szintjén má r nem félünk felelősséget vállalni életünkért és megbízunk belső hangunkban. Hozzá kötődik az élet értelmének felismerése. A korona-csakra jelenti az összes csakra energiáinak forrását és kiindulópontját. Rajta keresztül állunk összeköttetésben a tulajdonság nélküli és alakot nem öltött isteni lénnyel, ugyanakkor ez a csakra láthatatlanul magában hordozza az összes létező formát és tulajdonságot.

Ide tartozik a nagyagy, koponyafő. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Megnyilvánulásai pl. a parkinson kór, alzheimer kór, dementia , depresszió, epilepszia, de a bizonytalanság és céltalanság érzése is innen adódik.

Ha segíteni akarod működését gyönyörködj egy távoli hegycsúcsban! Érezd, ahogy szinte eggyé akar válni az Univerzummal. Ha megteheted még jobb, ha te magad ülsz ki rá és egyé válsz a határtalan természettel és az a felettivel. Éld át a határtalanság érzését, idézd fel mindenfajta minősítés nélkül életed eseményeit! Érezd át az idő- és térnélküliséget!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: ametiszt, hegyikristály