Fluorit fülbevaló

Fluorit fülbevaló

1.500 Ft

Fluorit szemcse fülbevaló, nikkelmentes kiegészítőkkel.

Egyedi tervezés és kivitelezés, minőségi alapanyagokból.

Összehasonlítás
Készleten . , , , , , , .

Termékleírás

Fluorit – A szivárvány

Az összes csakrára jótékony hatással van, elsősorban  a 4. és 6. csakrákra.

A negyedik a szívcsakra. Színe a zöld, a rózsaszín és az arany.

Ez a csakrarendszer középpontja. A szív kibontakozásának, a szeretet adásának, elfogadásának az odaadásnak a helye. Az együttérzés és az önzetlenség is innen fakad. Feladata az érzelmek kifejezése és azok megélése. A tiszta elfogadáson alapuló, elvárásoktól mentes szeretet megnyilvánulása történik itt.

A gyógyítás, regenerálódás, a föld szeretete, a természettel való tökéletes harmónia jellemzi.

Ide tartozik a hát felső része, a mellkas, a szív. A vér, a vérkeringés, a bőr és a kezek. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal düh, a harag, a féltékenység, a megbocsájtani nem tudás.

Ha segíteni akarod működését keresd az érintetlen természet közelségét! Hunyd be szemed és érintsd meg a fák kérges törzsét, érezd ujjaid végén a levelek és a fűszálak zsenge selymességét! Járj virágos mezőn, derítsd fel szíved, engedd átjárni rajta az élet szeretetét! Nézz fel a késő délutáni égboltra, melyet rózsaszínűre festett a lemenő nap fénye! Érezd a szépséget, merülj meg benne! Végül mielőtt nyugovóra térnél, mártózz meg rózsaolajjal illatosított meleg fürdőben!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: jáde, rózsakvarc, opál, smaragd.

 

A hatodik a homlokcsakra, a „harmadik szem”. Színe az indigókék, ibolya, sárga.

Hozzá kötődik az érzékelés minden fajtája, még az érzék feletti érzékelés is. Ez a felsőbbrendű szellemi erők, az intellektus, a tisztánlátás, az emlékezőtehetség és az akarat székhelye. Alapelve a lét megismerése. A látáshoz köthető csakránk a képzelőerőért és a víziókért is felelős.

Ide tartozik a kiagy, fülek, az orr és a szemek. A homlok és az arc. Az idegrendszer is ehhez a csakrához kötődik. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal a migrén, látászavarok, fülfájás,homlok- és arcüreg problémák. A stressz kezelésével is összefüggésbe hozható. Ha ingerült vagy és zavart erősítsd ezt a területet!

Ha segíteni akarod működését tekints fel a feletted elterülő éjszakai égbolt sötét kékjére! Engedd magadba a fentről sugárzó energiát! Add át magad a határtalan messzeségnek, lelked hadd töltse el a békesség érzése! Csitítsd el elméd és engedd, hogy az univerzum eltöltsön a lét tudatosságának nagyszerű érzésével!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: lápisz lazuli, szodalit, hegyikristály