Tigrisszem karkötő

Nem rendelhető

Tigrisszem karkötő

3.500 Ft

Elfogyott

Összehasonlítás
Elfogyott , . , , , , , , .

Termékleírás

A tigris eleganciáját, méltóságteljes megjelenését sugározza ez a kő. Nézésébe belemerülve, szinte érzed magad körül a természet vibrálását.
Ha biztos fellépésre vágysz, ez a te köved!

A harmadik csakra köve: a köldökcsakra vagy napfonat csakra. Színe a sárga.

Itt érik meg és bontakozik ki személyiséged. Ehhez kötődik a megtapasztalt élmények és az átélt érzelmek feldolgozása. Innen ered befolyásod, az erőd, önértékelésed. Befolyásolja emberi kapcsolatainkat, másokhoz való érzelmi viszonyainkat. Felveszi a Napból áradó energiát, mellyel feltölti testünket.

A lét kialakulása függ össze vele. Ide tartozik a derék , a hasüreg, az emésztőrendszer. A máj, az epe, , lép és a vegetatív idegrendszer. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal a hisztéria, túlzott aggodalmaskodás, szorongás, féltékenység. A döntésképtelenség vagy ellenkezőleg, a túl erős kontroll.

Ha segíteni akarod működését keresd a szikrázó napfényt! Mártózz meg melegében, hagyd, hogy átjárjon, feltöltsön! Érezd bőrödön simogatását, fordíts felé arcod és hagyd, hogy a fények táncot járjanak csukott szemhéjadon keresztül! Sétálj érett kukorica vagy napraforgó földek mellett! Élvezd a sárga szín élénkségét, vidámságát! Add át magad az életörömnek!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: tigrisszem, borostyán, citrin.