Torokcsakra medál

Torokcsakra medál

1.500 Ft

Medál nikkelmentes kiegészítőkkel.

Egyedi tervezés és kivitelezés, minőségi alapanyagokból.

Összehasonlítás

Termékleírás

Az ötödik a torokcsakra. Színe a világoskék.

Ez a komunikáció, az inspiráció, a kreatív önkifejezés központja. A torokcsakrán keresztül fejezzük ki a bennünk lévő érzéseket, gondolatokat, mindazt, ami bennünk van. Alapvető feladata a megtisztulás. Tudati síkon itt történik a lényeges dolgok megértése, az igazság elfogadása, a kifejezés, a kapni tudás, az intuíció meghallása, a szavak és érzések uralása, a türelem, a tisztánlátás, a költészet, a művészi kifejezés és a béke tudatosítása.

Ide tartozik a tüdő, a hörgők, nyelőcső és a hangképző szervek. A gége, a nyak és az állkapocs. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal a torokfájás, a rekedtség, a köhögés. A torokcsakra betegségei az önkifejezéssel vannak kapcsolatban. Sokszor ezek az emberek nehezen engedik el régi sérelmeiket és az ezekhez kapcsolódó gondolataikat. Mogorvaság, rosszkedvűség a jellemzőjük.

Ha segíteni akarod működését nézd a kék eget, szárnyalj és engedd kreativitásod szabadon! Népesítsd be felhőalakokkal, lásd és éld át te is a mesét! Olvass hangosan gyermekednek vagy kedvesednek! Énekelj bátran, hangod kiengedve! Öltözz kék ruhába, ragyogj! És ha a sors úgy hozza, hogy valakinek a figyelmedre van szüksége, tanulj meg hallgatni egész lényeddel!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: türkiz, kalcedon, akvamarin.