Hegyikristály

A forrás

Hegyikristály

A forrás

Hegyikristály- A forrás. A föld mélyéből feltörő,  mohás sziklák közül előbukkanó  kristálytiszta vízcseppeket idézi, melyek gyöngyként peregnek alá. A kövekről felverődő cseppek permete hűsítően kellemes. Íze mennyei a szomjas vándornak, az élet maga. Itt nincs sejtelmesség, titok, ez a kő nem rejteget semmit. Maga a tisztaság, az őszinteség, átláthatóság. Mégsem unalmas, hiszen rajta keresztül másnak látod a már ismert világot. Kivilágosítja, felnagyítja, könnyebben felfedezed a lényeget. Ha szemed köd borítja, nem látod magad előtt az utat, bízz benne. Segít tisztán látni, megszünteti a téged körülölelő homályt. Emlékeztet arra a korra, mikor egy üvegdarabban is gyémántot láttam, ahogy megtört rajta a fény és szivárványosan csillogott. Amit először értéktelennek ítélsz más szögből nézve lehet maga a gazdagság..

Az hatodik csakra köve:  a homlokcsakra, a „harmadik szem”. Színe az indigókék, ibolya, sárga. Hozzá kötődik az érzékelés minden fajtája, még az érzék feletti érzékelés is. Ez a felsőbbrendű szellemi erők, az intellektus, a tisztánlátás, az emlékezőtehetség és az akarat székhelye. Alapelve a lét megismerése. A látáshoz köthető csakránk a képzelőerőért és a víziókért is felelős. Ide tartozik a kiagy, fülek, az orr és a szemek. A homlok és az arc. Az idegrendszer is ehhez a csakrához kötődik.  Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal a migrén, látászavarok, fülfájás,homlok- és arcüreg problémák. A stressz kezelésével is összefüggésbe hozható. Ha ingerült vagy és zavart erősítsd ezt a területet!  Ha segíteni akarod működését tekints fel a feletted elterülő éjszakai égbolt sötét kékjére! Engedd magadba a fentről sugárzó energiát! Add át magad a határtalan messzeségnek, lelked hadd töltse el a békesség érzése! Csitítsd el elméd és engedd, hogy az univerzum eltöltsön a lét tudatosságának nagyszerű érzésével!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: hegyikristály, lápisz lazuli, szodalit

Hegyikristály ásvány Ékszerek

Showing 1–12 of 34 results

098
Nem rendelhető
071

Érdekes bejegyzéseink

Ásványokról másképpen

Ásványokról másképpen

Türkiz – Ragyogás Ezzel a kővel nem lehetsz hétköznapi, a feltűnni vágyás a lételeme. Messziről felhívja magára a figyelmet szépségével, élénk színével. Repülni támad kedvem, szárnyalni a felhők között, az óceán felett, mint Jonathan a sirály. Gyönyörködöm az óceánban tükröződő kék ég látványában. Elhiszem, hogy hihetetlen magasságokba juthatok és ha 1000-rel zuhanok, akkor is újra… Bővebben

Mire is jó a Hegyikristály?