Karneol Ékszer

A lenyugvó nap

Karneol

A lenyugvó nap

A második csakra a szakrális csakra vagy nevezik hasi csakrának is. Színe a narancssárga.

Az ősi érzelmek, érzékiség , az élettel való áramlás csatornája. Itt születik lelkesedésed, rácsodálkozásod az élet szépségeire, kreativitásod kibontakozásának segítője.

A lét alkotó jellegű szaporodása függ össze vele. Ide tartozik a medence területe: az ivarszervek, a hólyag és minden, ami folyékony. A vér, nyiroknedvek, emésztőnedvek. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal a túlzott szexuális étvágy vagy elfojtás, a halálfélelem és az álmatlanság.

Ha segíteni akarod működését keresd a víz közelségét! Sétálj tóparton, gyönyörködve a víz felszínén táncoló fénysugarakban, hallgasd a forrás gyöngyöző csobogását vagy csodáld a folyó örvényektől kavargó sodrását! S, ha eljön az este, fürdőzz meg a hold ezüstös fényében, tisztítsd meg lelked és hagyd, hogy érzelmeid szabadon áramoljanak kedvük szerint!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: karneol, holdkő.

Mire is jó a Karneol?

Karneol Ékszerek

5 Ékszer látható

Nem rendelhető
075
007
Nem rendelhető
img_4163

Érdekes bejegyzéseink

Ásványokról másképpen

Ásványokról másképpen

Türkiz – Ragyogás Ezzel a kővel nem lehetsz hétköznapi, a feltűnni vágyás a lételeme. Messziről felhívja magára a figyelmet szépségével, élénk színével. Repülni támad kedvem, szárnyalni a felhők között, az óceán felett, mint Jonathan a sirály. Gyönyörködöm az óceánban tükröződő kék ég látványában. Elhiszem, hogy hihetetlen magasságokba juthatok és ha 1000-rel zuhanok, akkor is újra… Bővebben