Tigrisszem Ékszer

A vad

Tigrisszem

A vad

A harmadik a köldökcsakra vagy napfonat csakra. Színe a sárga.

Itt érik meg és bontakozik ki személyiséged. Ehhez kötődik a megtapasztalt élmények és az átélt érzelmek feldolgozása. Innen ered befolyásod, az erőd, önértékelésed. Befolyásolja emberi kapcsolatainkat, másokhoz való érzelmi viszonyainkat. Felveszi a Napból áradó energiát, mellyel feltölti testünket.

A lét kialakulása függ össze vele. Ide tartozik a derék , a hasüreg, az emésztőrendszer. A máj, az epe, , lép és a vegetatív idegrendszer. Amennyiben ezekkel a területekkel van problémád, ebben a csakrában történt elakadás. Zavarára utal a hisztéria, túlzott aggodalmaskodás, szorongás, féltékenység. A döntésképtelenség vagy ellenkezőleg, a túl erős kontroll.

Ha segíteni akarod működését keresd a szikrázó napfényt! Mártózz meg melegében, hagyd, hogy átjárjon, feltöltsön! Érezd bőrödön simogatását, fordíts felé arcod és hagyd, hogy a fények táncot járjanak csukott szemhéjadon keresztül! Sétálj érett kukorica vagy napraforgó földek mellett! Élvezd a sárga szín élénkségét, vidámságát! Add át magad az életörömnek!

A következő ásványok rezgései hatnak jótékonyan: tigrisszem, borostyán, citrin.

Mire is jó a Tigrisszem?

Tigrisszem Ékszerek

Showing 1–12 of 14 results

Tigrisszem szett

Tigrisszem szett

6.190 Ft
Nem rendelhető
082
079
img_4144

Érdekes bejegyzéseink

Ásványokról másképpen

Ásványokról másképpen

Türkiz – Ragyogás Ezzel a kővel nem lehetsz hétköznapi, a feltűnni vágyás a lételeme. Messziről felhívja magára a figyelmet szépségével, élénk színével. Repülni támad kedvem, szárnyalni a felhők között, az óceán felett, mint Jonathan a sirály. Gyönyörködöm az óceánban tükröződő kék ég látványában. Elhiszem, hogy hihetetlen magasságokba juthatok és ha 1000-rel zuhanok, akkor is újra… Bővebben